NAŠI PROIZVODI

U našoj Bekon mesari na Bajloni pijaci možete kupiti dobre domaće kobasice, sveže meso iz domaćeg uzgoja, dimljeno i suvo meso.

Sveže meso

100% prirodno meso iz Srbije iz domaćeg uzgoja, zagarantovano bez hormona i antibiotika. Naši mesari će vam pripremit željeni komad mesa pogodan za pripremu raznih recepata.

Suvi proizvodi

Bekon sušeni proizvodi su po tradicionalnoj tehnologiji delikatno dimljeni bukovim drvetom, što im daje dubok i bogat ukus, kao i karakterističnu aromu. Sočan i neodoljiv ukus, odličan je dodatak vašem obroku. Garantovani kvalitet i poreklo Bekon Promet.

Kobasice

Ako se pitate gde kupiti dobru kobasicu, na pravom ste mestu. Naše Bekon kobasice su ručno rađene svinjska kobasica sa prirodnim začinima, po tradicionalnoj recepturi. Svinjetinu koristimo iz Srbije iz domaćeg uzgoja, koja doprinosi kvalitetima, ukusu i aromi kobasice. Mleveno meso je od celih mišićnih grupa.

Dimljeni proizvodi

Dimljeni proizvodi se po tradicionalnoj tehnologiji peku bukovim drvetom, što im daje dubok i bogat ukus, kao i karakterističnu aromu. Sočan i neodoljiv ukus, odličan je dodatak vašem obroku. Garantovani kvalitet i poreklo Bekon Promet.

SVEŽE MESO

100% PRIRODNO MESO IZ SRBIJE IZ DOMAĆEG UZGOJA, ZAGARANTOVANO BEZ HORMONA I ANTIBIOTIKA

SVE VRSTE SVEŽEG MESA

  • Junetina
  • Teletina
  • Jagnjetina
  • Svinjetina
  • Prasetina
  • Piletina
  • Ćuretina

PEČENJE

Praseće, jagnjeće i pileće pečenje - vrhunski specijaliteti za svečane trenutke. Naša pečenja su pažljivo pripremljena od najkvalitetnijeg mesa i začinjena po tradicionalnim receptima. Prase, jagnje ili piletina savršeno su pečeni, s hrskavom korom i sočnim mesom koje se topi u ustima. Oduševite svoje goste s vrhunskim pečenjem koje će obogatiti svaki događaj.

POTRAŽITE KOD NAŠEG MESARA

ŠVARGLU

PIHTIJE

BUTKICU U ŽELEU

DOMAĆU MAST

KOBASICE

RUČNO PRAVLJENJE KOBASICA ODLIKA JE POŠTOVANOG ZANATA I ZNAK DOBRE MESARE

Požarevačka kobasica

Kvalitetna domaća kobasice koju su na napravili naši mesari po specijalnom receptu. 100% od svinjskog mesa, lokalno uzgajanog, u jestivom omotu i sa mešavinom prirodnih začina i bez aditiva.

Bez adtiva i alergena. Savršeno za malu decu.

Njeguška kobasica

Pitate se gde kupiti dobre kobasice. U našoj mesari na Bajloni pijaci možete kupiti dobre kobasice. Preporučujemo vam Bekon njegušku kobasicu. Napravljene po najboljem tradicionalnom receptu za kobasice.

Bez adtiva i alergena.

Kranjska kobasica

Kvalitetne domaće kobasice koje su na napravili naši mesari po specijalnom receptu. 100% od svinjskog mesa, lokalno uzgajanog, u jestivom omotu i sa mešavinom prirodnih začina i bez aditiva. U našoj mesari na Bajloni pijaci možete kupiti dobre kobasice.

Bez adtiva i alergena. Savršeno za malu decu.

Domaća ljuta kobasica

Bekon domaća ljuta kobasica. U našoj mesari na Bajloni pijaci možete kupiti dobre kobasice. Kvalitetne domaće kobasice koje su na napravili naši mesari po specijalnom receptu. Ručno pripremljena od najkvalitetnijeg svinjskog mesa i pažljivo odabranih začina, naša ljuta kobasica donosi neodoljivu kombinaciju pikantnosti i sočnosti. Uživajte u eksploziji začinjenih aroma i bogatstvu ukusa. Savršena za ljubitelje ljutih specijaliteta ili kao dodatak jelima kojima želite dodati dašak vatre. Osjetite autentični domaći okus s našom ljutom kobasicom.

Bez adtiva i alergena. Domaća ljuta kobasica - vruća poslastica za hrabre gurmane.

POSETITE NAS I SAMI SE UVERITE

Ako uđete u radnju sa određenom idejom na umu i ne vidite je u vetrini, mesari su više nego srećni da odvoje koji minut vremena da dobijete komad mesa koji želite i kako želite.

SUVI PROIZVODI

SUŠENO MESO

Domaća suva pečenica

Pažljivo pripremljena od odabranih komada svinjskog mesa, naša suva pečenica pruža neodoljivu kombinaciju suptilnih aroma i sočnosti. Uživajte u bogatstvu ukusa i besprekornoj teksturi. Idealna kao dodatak sendvičima ili kao samostalni užitak. Iskusite autentični domaći okus s našom suvom pečenicom.

Domaća suva pečenica u našoj mesari "Bekon" na Bajloni pijaci.

Domaća suva slanina

Pažljivo pripremljena od birane svinjske slanine, naša suva slanina donosi savršenu kombinaciju sočnosti i intenzivnog ukusa. Uživajte u bogatstvu prirodnih aroma i delikatnoj teksturi. Savršena kao samostalan zalogaj ili dodatak jelima. Iskusite pravi domaći užitak s našom suvom slaninom.

Domaća suva slanina - autentični užitak za gurmane.

Suvo goveđe od buta

Pažljivo odabrano goveđe meso, sušeno s pažnjom i začinjeno, donosi savršenu ravnotežu sočnosti i intenzivnih okusa. Uživajte u bogatstvu aroma i teksturi. Idealno kao međuobrok ili dodatak jelima. Iskusite zadovoljstvo sušenog mesa s našim vrhunskim suvim goveđim od buta.

Suvo goveđe od buta - izvanredan sušeni delikates.

Suvi goveđi ramstek

Pažljivo odabrano goveđe meso, sušeno i začinjeno, donosi izvanrednu sočnost i bogatstvo ukusa. Uživajte u raskošnoj teksturom i intenzivnim aromama. Savršen kao zdravi međuobrok ili dodatak jelima. Iskusite čaroliju sušenog mesa s našim suvim goveđim ramstekom.

Suvi goveđi ramstek - vrhunski sušeni užitak.

DIMLJENI PROIZVODI

DIMLJENO NA BUKOVOM DRVETU NA TRADICIONALAN NAČIN

Dimljene butkice

Dimljene butkice - savršen spoj tradicije i užitka. Pripremljene s pažnjom i dimljene po autentičnoj recepturi, ove butkice oduševljavaju sočnošću i intenzivnim dimljenim okusom. Idealne za obrok ili kao sastojak jela. Isprobajte dimljenu butkicu i uživajte u autentičnom okusu tradicije.

Dimljene butkice - savršen spoj tradicije i zadovoljstva.

Dimljena pečenica

Dimljena pečenica - spoj tradicije i intenzivnog okusa. Pripremljena s pažnjom i dimljena po tradicionalnoj recepturi, ova pečenica oduševljava sočnošću i bogatim dimljenim aromama. Savršen dodatak sendvičima ili samostalnom užitku. Uz vrhunski kvalitet i tradicionalni pristup proizvodnji, naša dimljena pečenica će vas očarati svojim neodoljivim okusom.

Dimljena pečenica - savršena kombinacija tradicije i okusa.

Dimljeni vrat

Isprobajte naš dimljeni vrat i uživajte u neodoljivom spoju sočnosti i intenzivnog dimljenog okusa. Pažljivo odabrani komadi svinjskog vrata, pripremljeni i dimljeni s pažnjom, donose vam vrhunski kvalitet i autentično dimljeno iskustvo. Uz dimljeni vrat, svaki zalogaj otkriva raskošnu sočnost i bogatstvo dimljenih aroma. Prepustite se užitku i istražite vrhunski dimljeni vrat koji će zadovoljiti vaša nepca.

Dimljeni vrat "Bekon" - vrhunski komad dimljene poslastice.

Dimljena rebra

Naša dimljena rebra predstavljaju vrhunski izbor za sve ljubitelje dimljene delikatese. Pažljivo odabrana svinjska rebra, pripremljena i dimljena s ljubavlju, pružaju neodoljivu kombinaciju sočnosti i intenzivnog dimljenog okusa. Uživajte u mekoći i bogatstvu dimljene arome svakog zalogaja. Pripremite se za izvanrednu gastronomsku avanturu s našim dimljenim rebrima.

Dimljena rebra - savršena poslastica za gurmane.

Dimljena hamburška slanina

Isprobajte našu dimljenu hamburšku slaninu i uronite u jedinstveni svijet tradicionalnog okusa i vrhunskog kvaliteta. Pažljivo odabrana svinjska slanina dimljena je prema starinskoj recepturi, pružajući punoću okusa i blagu slanost. Uz bogatstvo dimnih aroma, ova slanina je savršena za doručak, sendviče ili kao obogaćenje raznih jela. Iskusite vrhunski kvalitet i čaroliju tradicije uz našu dimljenu hamburšku slaninu

"Bekon" dimljena hamburška slanina - izvrsni okus tradicije.

Dimljeni but

Upustite se u neodoljivu senzaciju ukusa s našim dimljenim butom "Bekon". Pažljivo odabrani komadi svinjskog mesa, prefinjeno pripremljeni i dimljeni, donose vam vrhunski kvalitet i autentičan dimljeni okus. Uz "Bekon", proizvedenim u mesari "Bekon", svaki zalogaj otkriva neponovljivu ravnotežu sočnosti, mekoće i intenziteta dima. Prepustite se čaroliji tradicije i uživajte u vrhunskom dimljenom butu koji je sinonim za vrhunski mesni doživljaj.

Dimljeni but "Bekon" - vrhunski komad mesne čarolije.

Copyright © 2023 Bekon Promet | Sva prava zadržana. | Created by Sova Studio Pro