MESARA BEKON

Bajloni pijaca

MESARA BEKON PROMET

Bekon Promet je mala mesara u srcu Beograda, Bajloni pijaca.

Naš cilj je pružiti našim kupcima sveže, kvalitetno i lokalno proizvedeno meso.

Mi smo tradicionalna mesara, sa preko 30 godina iskustva koja posluje u Beogradu-Bajloni piajaca, kako bi zadovoljila potrebe moderneg kupca. Bez obzira da li tražite savršene komade mesa da napravite ukusan doručak, ručak ili večeru, nudimo vam veliki izbor mesa, i to po sjajnim cenama. Otvoreni već duži niz godina, imamo veliko znanje i iskustvo u mesarstvu, a naša usluga, u kombinaciji sa kvalitetom mesa, ono je zbog čega se kupci vraćaju iznova i iznova. Otvoreni smo svaki dan, tako da su vam uvek dostupni savršeni saveti o tome koje meso najbolje koristiti za određena jela. Najbolja mesara u Beogradu, Bajloni pijaca.

Brzo pružamo pomoć u vezi sa mesom, kao i uputstva kako da ga skuvate. Iskusni mesar je uvek iza pulta kako bi vam pružio omiljene komade mesa, savete i preporuke. Kao iskusni mesari, drago nam je da vaše meso narežemo kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe. Mi smo mesara, koja se bavi domaćim mesom bez hormona i antibiotika. Nadamo se da ćemo vas pozdraviti u našoj mesari, gde možete naići na komšiju ili upoznati novog i izaći napolje da skuvate sledeći obrok.

Danas imamo za cilj da kontaktiramo sve koji traže visokokvalitetno meso. Takođe, promenile su se prehrambene potrebe i osetljivost na hranu. Ljudi imaju želju i, iskreno, potrebu da budu obrazovani o tome šta jedu. Dakle, u mesari Bekon smo se prilagodili i edukovali i voljni smo da delimo svoje znanje o mesu sa našim kupcima.

POSETITE NAS I SAMI SE UVERITE U KVALITET MESA

Ako uđete u našu mesara na Bajloni pijaci sa određenom idejom na umu i ne vidite je u vetrini, mesari su više nego srećni da odvoje koji minut vremena da dobijete komad mesa koji želite i kako želite.

Copyright © 2023 Bekon Promet | Sva prava zadržana. | Created by Sova Studio Pro