MI SMO

MESARA BEKON

MESARA BEKON PROMET

Bekon Promet je mala mesara u srcu Beograda, na Bajlonijevoj pijaci.

Naš cilj je pružiti našim kupcima sveže, kvalitetno i lokalno proizvedeno meso.

Mi smo tradicionalna mesara, sa preko 30 godina iskustva koja posluje kako bi zadovoljila potrebe moderneg kupca. Bez obzira da li tražite savršene komade mesa da napravite ukusan doručak, ručak ili večeru, nudimo vam veliki izbor mesa, i to po sjajnim cenama. Otvoreni već duži niz godina, imamo veliko znanje i iskustvo u mesarstvu, a naša usluga, u kombinaciji sa kvalitetom mesa, ono je zbog čega se kupci vraćaju iznova i iznova. Otvoreni smo svaki dan, tako da su vam uvek dostupni savršeni saveti o tome koje meso najbolje koristiti za određena jela.

Brzo pružamo pomoć u vezi sa mesom, kao i uputstva kako da ga skuvate. Iskusni mesar je uvek iza pulta kako bi vam pružio omiljene komade mesa, savete i preporuke. Kao iskusni mesari, drago nam je da vaše meso narežemo kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe. Mi smo mesara, koja se bavi domaćim mesom bez hormona i antibiotika. Nadamo se da ćemo vas pozdraviti u našoj mesari, gde možete naići na komšiju ili upoznati novog i izaći napolje da skuvate sledeći obrok.

Danas imamo za cilj da kontaktiramo sve koji traže visokokvalitetno meso. Takođe, promenile su se prehrambene potrebe i osetljivost na hranu. Ljudi imaju želju i, iskreno, potrebu da budu obrazovani o tome šta jedu. Dakle, u mesari Bekon smo se prilagodili i edukovali i voljni smo da delimo svoje znanje o mesu sa našim kupcima.

POSETITE NAS I SAMI SE UVERITE U KVALITET MESA

Ako uđete u radnju sa određenom idejom na umu i ne vidite je u vetrini, mesari su više nego srećni da odvoje koji minut vremena da dobijete komad mesa koji želite i kako želite.

Copyright © 2020 Bekon Promet | Sva prava zadržana. | Created by Sova Studio Pro

Poruči sada svoj komad mesa

Od sada možete da poručite bilo koji komad mesa putem telefona i mi ćemo Vam dostaviti na željenu adresu.

Vreme isporuke je 2-3 dana